Room Info
2 άτομα 22 m2/236 ft2 King size bed
Χαλαρώστε στη βεράντα καθισμένοι στις άνετες καρέκλες Acapulco, απολαμβάνοντας έναν καφέ με θέα την ζωηρή οδό Παλλάδος, όπου έμποροι ψάθινων ειδών, κεραμιστές και καλλιτέχνες διαθέτουν τα πολύχρωμα προϊόντα τους, ενώ αγναντεύετε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Δημητρίου.
Σχεδιασμένα με γνώμονα την απόλυτη άνεσή σας, τα στρώματα Sealy εξασφαλίζουν έναν ποιοτικό και αναζωογονητικό ύπνο.
Το mini bar, είναι εφοδιασμένο με δωρεάν μπουκάλια νερού, ενώ ένας βραστήρας για τσάι και μια μηχανή espresso για καφέ ανώτερης ποιότητας σας κρατούν ενυδατωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Το ευρύχωρο ντους για δύο άτομα και τα ευωδιαστά μπουρνούζια, σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον δικό σας ρυθμό.
Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργονομικό γραφείο του δωματίου σας. Επίσης το δωμάτιο διαθέτει, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, θύρες USB και 43” τηλεόραση Samsung Smart Led.
* Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τύπου δωματίου. Το δωμάτιο που παρέχεται κατά την άφιξη αντιστοιχεί πάντα στον επιλεγμένο τύπο δωματίου.